bitcoinautomaat.nl

Over ons

Wij van Bitcoinautomaat.nl hebben sinds 2020 het doel om zo veel mogelijk crypto pinautomaten in Nederland te krijgen.

Een Bitcoin automaat is een kiosk dat is verbonden met het internet dat het mogelijk maakt voor klanten om Bitcoin en, andere cryptocurrencies te kopen.

Een Bitcoin automaat is anders dan een gewone pinautomaat dat het mogelijk maakt om simpelweg geld op te nemen vanaf een bankrekening.

Een Bitcoin automaat maakt gebruik van de blockchain om transacties binnen de blockchain te maken en, ze te sturen naar de digitale wallet van de gebruiker door middel van een QR-code.

Met deze machines is het niet mogelijk om cash op te nemen vanaf jouw crypto wallet. Bij deze Bitcoin automaten kun je alleen met cash cryptocurrencies kopen.

Wanneer je crypto hebt gekocht bij een van onze automaten kun je het gemakkelijk sturen naar een wallet adres. Ook voor de mensen die nog geen wallet adres hebben is het gemakkelijk om hier een eigen digitale wallet aan te maken.

Na de aankoop van cryptocurrency zal binnen enkele minuten de gekochte crypto beschikbaar zijn in jouw digitale crypto wallet

Wil jij een Bitcoin automaat bij in de buurt? Of ben je een ondernemer en geïnteresseerd in een crypto automaat in jouw winkel? Dan verwijzen we je naar onze contactpagina.